just-around-the-corner-h1.jpg just-around-the-corner-h2.jpg
BEKIJK HET AANBOD

29 WONINGEN
OM DE HOEK
VAN DE KROMSTRAAT
IN OSS


Thuiskomen in je eigen woning in je rustige woonerf, met de levendigheid van de stad vlakbij. Dat is thuiskomen in Just around the corner. Een nieuw woongebied achter de Kromstraat, vlakbij het centrum van Oss.

Hier komen 29 eigentijdse rij- en hoekwoningen met diepe achtertuinen, passend bij de karakteristieke, rustige buurt. Waar het lekker bijkomen is na een dag werken en kinderen veilig kunnen opgroeien. Waarvandaan je in een oogwenk in het gezellige stadshart bent, om te winkelen, een terrasje te pikken of voor een avondje uit met vrienden in het café. En aan de andere kant zo de stad uit bent voor je zondagse racefietsronde langs de Maas of een wandel- of fietstocht samen, door natuurpark De Maashorst en langs de historische vestingstadjes. En blijf je liever thuis? Dan heb je je fijne eigen achtertuin. Om lekker in te barbecueën en avonden lang genietend te relaxen in de loungehoek. Just around the corner is wonen in stadse geborgenheid.

BEKIJK DE WONINGEN


ligging Kromstraat Oss; project Just around the corner

WONEN IN
DE LUWTE
VAN DE STAD


Just around the corner ligt achter de karakteristieke woningen aan de Kromstraat in Oss. Hier woon je in de luwte van de stad en toch dichtbij alle voorzieningen. Op fietsafstand vind je het nabijgelegen station. Om de trein of bus te pakken naar je werk of voor een dagje op pad. Je vrije dag start je met een vers knapperig broodje van bakkerij Strik. Daarna wandel je op je gemak naar de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen of naar het levendige centrum voor een hapje en drankje in een van de gezellige cafés en restaurants.  

JA, IK HEB INTERESSE IN EEN WONING IN HET PLAN ‘JUST AROUND THE CORNER’

IK HEB INTERESSE

Disclaimer Privacy statement