DJI_0060 vleumingen vogelvlucht.JPG
05-12-2023

Stedenbouwkundig plan Vleumingen-West Fase 2 vastgesteld

Goed nieuws voor Vleumingen-West fase 2 in Gendt! Het college van B&W heeft ingestemd met het stedenbouwkundige plan. De gemeente Lingewaard, Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Van den Bosch hebben samen hard gewerkt om dit mogelijk te maken en we zijn dan ook heel blij met deze nieuwe, belangrijke stap naar het tweede deel van de gevarieerde woonwijk Vleumingen-West. 

De volgende stap

De volgende stap is de behandeling van het ontwerpbestemmingsplan door het college van B&W. Deze staat gepland op 12 december a.s., waarna het ontwerp bestemmingsplan nog net voor de feestdagen, vanaf 21 december voor zes weken ter inzage ligt.

Informatieavond

Op donderdag 11 januari 2024 willen wij je graag de gelegenheid geven het bestemmingsplan voor Vleumingen-West Fase 2 te bekijken en vragen te stellen. Net als de vorige inloopavond op 2 oktober jl. vindt deze plaats in De Klok aan de Markt 1 in Gendt. Van 17.00 tot en met 19.30 uur ben je van harte welkom om de plannen te bekijken en vragen te stellen aan de ontwikkelaars en mensen van de gemeente Lingewaard.

Geen informatie over woningverkoop

Tijdens de informatiebijeenkomst is geen informatie beschikbaar over de verkoop of verhuur van de woningen. Ook het inschrijven voor een woning in Vleumingen-West Fase 2 is nog niet mogelijk. Daarvoor organiseren we op een later moment een bijeenkomst, waarover we je tijdig informeren.

Blijf op de hoogte van
Vleumingen-West 2

Voortdurend geïnformeerd zijn over de ontwikkelingen in Vleumingen-West 2 of overweeg je er zelf te gaan wonen? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Ik wil op de hoogte gehouden worden

SCHRIJF
JE IN

Disclaimer Privacy statement