2719_INT_HENDRIKS OSS_vleumingen_rijwoning_LR.jpg
20-06-2023

Kiezen voor nieuwbouw: een goed idee!

Je overweegt een nieuwbouwwoning te kopen in Oostrum-Oost. Misschien omdat je lekker in je eigen dorp wil blijven wonen. Of juist weer terug wil naar Oostrum. Of omdat je op zoek bent naar een landelijk gelegen woning nabij het groen, het plattelandsgevoel én vlakbij alle voorzieningen. Wat je overwegingen ook zijn: een nieuwbouwwoning bied je sowieso veel voordelen!

Want behalve dat het hier om een aantrekkelijk en gevarieerd plan gaat met ruime en in het oog springende tweekappers, rijwoningen en patiowoningen, koop je een woning waarmee je op je toekomst bent voorbereid. De voordelen op een rij:

Duurzaam

Nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig. Ze voldoen aan de nieuwste bouwnormen, zijn goed geïsoleerd en bovendien gasloos. Hierdoor verbruiken ze aanzienlijk minder energie voor verwarming, koeling en verlichting. Met de huidige energieprijzen scheelt dit behoorlijk in de maandlasten. En, ook niet onbelangrijk, door de verminderde impact op het milieu draag je ook nog eens je steentje bij aan duurzaamheid.

Onderhoudskosten

Nieuwbouwwoningen vereisen minder onderhoud. Alles is nieuw en gemaakt volgens de laatste bouwnormen en technieken. De kans op reparaties en onderhoud is daarmee aanzienlijk kleiner. Op de lange termijn levert dit kostenbesparingen op.

Aanpasbaar

Bij een nieuwbouwwoning heb je de mogelijkheid het ontwerp en de indeling aan te passen aan jouw behoeften en voorkeuren. Je kunt je eigen keuzes maken in afwerking, materialen, vloeren, keukenopstelling en badkamerindeling. Dit stelt je in staat om een huis te creëren dat perfect bij jouw levensstijl past.

Garanties en garantieperiodes

Jouw nieuwbouwwoning koop je met een Woningborg Waarborgcertificaat voor Particuliere Koper. Dit heeft betrekking op de constructie, bouwkwaliteit en de werking van installaties. Dit geeft je gemoedsrust en bescherming tegen onverwachte kosten als er iets misgaat in de beginjaren van het bezit.

Moderne voorzieningen

Nieuwbouwwoningen worden ontworpen met de nieuwste bouwmaterialen, technologieën en energie-efficiënte systemen. Denk aan geavanceerde isolatie, energiezuinige apparaten, slimme thermostaten en zonnepanelen.

Vrij op naam

Tenslotte, ook niet onbelangrijk: in tegenstelling tot een bestaand huis, koop je een nieuwbouwwoning vrij op naam (v.o.n.) Dat wil zeggen dat je geen overdrachtsbelasting betaalt en de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.



Ik wil op de hoogte gehouden worden


Ik heb interesse voor bouwnummer:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Disclaimer Privacy statement