Oostrum-Oost verkoopevent.jpg
10-07-2023

Verkoop Oostrum-Oost trapt af op locatie

Afgelopen vrijdag, op 7 juli was het zover. Toen vond de aftrap plaats van de verkoop van de nieuwe woonwijk Oostrum-Oost in Oostrum in de Gemeente Venray. 

Het werd een drukbezocht verkoopevent, waar geïnteresseerden op locatie de plannen konden bekijken en konden wegdromen bij de woning van hun keuze. Wie het naadje van de kous wilde weten, kon vragen stellen aan de teams van Hendriks Ontwikkeling en Peelrand Makelaardij. Uiteraard konden ze zich ook inschrijven voor de woning van hun keuze in Oostrum-Oost. Al met al werd de start verkoop in de zonnige weide druk bezocht en goed ontvangen. De verkoopbrochures werden dan ook gretig afgenomen. Een passende start dus van een mooi nieuwbouwplan in Oostrum.

Bestemmingsplan

Het bestemmingplan Oostrum-Oost dat nodig is voor de realisatie van deze nieuwe woonwijk is door de Gemeenteraad vastgesteld op 27 juni 2023. De beroepstermijn heeft gelopen van 9 juli t/m 19 augustus 2023. In deze periode is er door twee partijen een beroep ingediend bij de Raad van Staten. Helaas zorgt dit voor vertraging van het proces in aanloop naar de vergunningverlening en de start van de bouw. Zodra er meer bekend is, worden jullie direct geïnformeerd.

Ik wil op de hoogte gehouden worden


Ik heb interesse voor bouwnummer:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Disclaimer Privacy statement