Header-Oostrum.jpg Header-Oostrum2.jpg Header-Oostrum3.jpg Header-Oostrum5.jpg Header-Oostrum4.jpg

Oostrum


Het knusse Oostrum heeft nog de charmes van een écht dorp. Voor een knapperig vers brood ga je naar Bakkerij Rostam, voor een goed stuk vlees naar de Keurslager. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in Venray, op 10 minuten fietsen van Oostrum. En een avondje afspreken met vrienden? Dat doe je in het café, aan de bar of op het terras. Met je dorpsgenoten proost je tijdens een gezellige Koningsdag of op de jaarlijkse kermis op het Dorpsplein. In Oostrum-Oost vind je het goede leven, gewoon bij je om de hoek.


Ons kent ons in Oostrum-Oost

In Oostrum-Oost vindt iedereen zijn plek. Aan de rand van jouw eigen dorp, waar je herinneringen koestert en nieuwe maakt. Waar je bijna iedereen kent en zij jou. Waar een boodschap doen zomaar kan uitmonden in een spontane kop koffie aan de keukentafel bij je buren of een goede vriend. 


Actief ontspannen op loop- en fietsafstand

Wil je actief ontspannen zonder ver weg te hoeven? Dat kan prima in Oostrum of het nabijgelegen Venray. Sla een balletje op de tennis- of padelbanen, ga zaterdags voetballen met je team, leef je lekker uit op het hockeyveld of trek je wekelijkse baantjes in het zwembad. Voor je ronde hardlopen of route met de racefiets ben je zo in de natuur. En dat alles zomaar vanuit je huis in Oostrum-Oost. 


De stad op een half uurtje

Oostrum-Oost ligt op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum van Venray met winkels en horeca. Het Station Venray ligt in de bebouwde kom van Oostrum. Door het station en de nabijheid van de snelweg A73 ben je per trein of auto in ongeveer een half uur in het gezellige Roermond met zijn beroemde outlet en in zo’n 20 minuten in de stad Venlo. Handig voor je werk en heel fijn voor een dagje shoppen of een gezellig avondje op stap met je vrienden. 


Opgroeien in Oostrum-Oost

Ontdek de warmte en gezelligheid van Oostrum-Oost, waar je herinneringen maakt voor het leven. Geniet van zorgeloze zomers vol avontuur, van zwerven door uitgestrekte weilanden tot verstoppertje spelen en picknicks onder de schaduwrijke bomen. Speel een potje voetbal op straat en wandel te voet van school naar huis, met je vrienden en vriendinnen. Al kletsend, ravottend of terwijl je zomerbloemen plukt. Oostrum-Oost is de ideale plek om op te groeien in de veiligheid en geborgenheid van je eigen dorp. 


schaap-2-oostrum.jpg Straat-Oostrum-oost.jpg
Ik wil op de hoogte gehouden worden


Ik heb interesse voor bouwnummer:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Disclaimer Privacy statement