RIETGRACHTSTRAAT 32 IN ONTWIKKELING


We hebben plannen voor een ontwikkeling op de Rietgrachtstraat 32. Je hebt het misschien al gehoord. De Boulevardwijk krijgt er nieuwe buren bij. Op de plek van de drukkerij en de loods aan de Rietgrachtstraat bouwen we aan een bijzondere plek voor de buurtgenoten van straks. Midden in de bestaande woonwijk komen straks woningen op een totaaloppervlakte van 4.867 m2.

WE SCHRIJVEN NIEUWE GESCHIEDENIS

Op deze plek stond vroeger de gereformeerde Oosterkerk uit 1887. Na de oorlog kwam er een Citroën garage in de kerk en werd een showroom, benzinepomp en gebouw bijgebouwd. Toen de garage failliet ging, kwam er een drukkerij. Nu is het tijd om samen te kijken naar wat deze plek in de toekomst kan betekenen voor de stad.

SAMEN AAN DE START

De plannen moeten nog gemaakt worden. Dat doen we voor een belangrijk deel samen met mensen uit de buurt, de zogenaamde klankbordgroep. De klankbordgroep is een groep van 15 mensen uit de buurt die we nauwer betrekken bij de ontwikkeling. We organiseren verschillende ontwikkelateliers om samen naar een stedenbouwkundig plan met beeldkwaliteit toe te werken. Natuurlijk houden we mensen uit de buurt op de hoogte van de ontwikkelingen en delen we op een later tijdstip meer gedetailleerde informatie over de voortgang van het proces.

OVER HENDRIKS ONTWIKKELING

We bouwen voor mensen. Werken aan een betere wereld is al sinds onze oprichting in 1922 een belangrijke drijfveer. Wij vinden dat de plek waar je woont of werkt altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Zodat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en leven. En dat geldt ook voor het project op de Rietgrachtstraat 32.

RIETGRACHTSTRAAT 32 IN ARNHEM

Ik wil op de hoogte gehouden worden

SCHRIJF
JE IN

Disclaimer Privacy statement