Vleumingen West 2

Vleumingen-West 2
Gevarieerd wonen in ‘t groen

Het gevarieerde Vleumingen-West 2 aan de westkant van Gendt biedt je een beleving van landelijk wonen in alle rust en privacy. In Vleumingen-West 2 is veel ruimte voor groen en vind je een grote diversiteit aan woningtypes. Van sociale huurappartementen, beneden- en bovenwoningen tot aan levensloopbestendige patiowoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De architectuur combineert traditie met eigentijds design, met opvallende elementen zoals topgevels, erkers en kleurrijk metselwerk. Groene hagen en gezellige hofjes passen perfect bij het uitgestrekte buitengebied en nodigen jong en oud uit om buiten te genieten.

Speels wonen in
Vleumingen-West 2


Welkom in Vleumingen-West 2 aan de rand van Gendt. Deze nieuwe wijk biedt een speelse mix aan woningtypen, waarvan twee derde in de betaalbare categorie valt. Ze zijn bestemd voor een brede doelgroep, van starters, stellen en jonge gezinnen tot en met senioren. Iedereen voelt zich thuis in deze gevarieerde woonwijk, waar groene hagen en pittoreske hofjes naadloos overgaan in de ruimte van het omringende platteland. De open sfeer nodigt kinderen uit om buiten te spelen en bewoners om elkaar te ontmoeten.


Een gevarieerd aanbod met dorps karakter
Vleumingen-West 2 omvat in totaal 127 woningen in een variatie van sociale huurappartementen, beneden- en bovenwoningen, levensloopbestendige patiowoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze modern comfort en design combineren met een uniek dorps karakter passend bij Gendt.


Toekomstgericht en milieuvriendelijk wonen
De woningen in Vleumingen-West 2 zijn duurzaam, gasloos en uitgerust met PV-panelen. Ons Premium Wonen bouwconcept maakt het bovendien mogelijk maatwerk te leveren, met aanpassingen geheel naar jouw wensen. Op die manier creëer je jouw ideale thuis, met extra ruimte, specifieke indelingen en uitbreidingsopties. Vleumingen-West 2 voegt een nieuwe dimensie toe aan het woningaanbod van Gendt.

Blijf op de hoogte van
Vleumingen-West 2

Voortdurend geïnformeerd zijn over de ontwikkelingen in Vleumingen-West 2 of overweeg je er zelf te gaan wonen? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Ik wil op de hoogte gehouden worden

SCHRIJF
JE IN

Disclaimer Privacy statement