Header-Maarheeze.jpg

De Waterbrink is voor
ons kent ons

Maarheeze is een knus dorp met ruim 5.000 inwoners. Waar de mensen elkaar kennen, vriendengroepen zijn ontstaan en een rijk verenigingsleven voor jong en oud. Het vormt samen met de kernen Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel en Soerendonk de gemeente Cranendonck, onderdeel van de Brainportregio Eindhoven. 

Op fietsafstand van je woning in de Waterbrink doe je je dagelijkse boodschappen in de plaatselijke supermarkten, waaronder Jumbo en Lidl. Je kunt in je eigen dorp terecht voor de eerste gezondheidszorg, met twee huisarts-praktijken en een tandartspraktijk. De kinderen gaan naar de basisscholen Cranendonck of De Stapsteen of naar de middelbare school verderop in bijvoorbeeld Budel. Maarheeze heeft meerdere gezellige cafés en goede restaurants voor een hapje en drankje, zoals Taverne ’t Hof, Restaurant De Ark en Borrelbar KikkerOp.

In de goede Brabantse traditie vinden Maarhezenaren elkaar in clubs en verenigingen, zoals Bridgeclub Maarheeze, Kunstenaarscollectief Perron 1 en carnavalsvereniging De Muuzevangers. En sportief gezien bijvoorbeeld op Sportpark De Romrijten, om een balletje te slaan op de tennisvelden en padelbanen of voor een partijtje voetbal. De Waterbrink is een plek waar je veilig opgroeit in dorpse geborgenheid.

 

foto-maarheeze1.jpg Foto-maarheeze2.jpg
Ik wil op de hoogte gehouden worden

SCHRIJF
JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Disclaimer Privacy statement